Лінн Россі, доктор філософії, є психологом здоров'я, яка присвятила значну частину своєї кар'єри навчанню інтервенцій на основі уважності для усвідомленого харчування, здоров'я на робочому місці та зниження стресу. З великою пристрастю до йоги, вона викладає йогу Кріпалу з 2002 року і є вчителем йоги енергетичної медицини Advanced Energy Medicine Yoga® (EMYoga). Вона закінчить навчання за програмою основ енергетичної медицини Едена у лютому 2024 року. Лінн радіє, що її поточні пропозиції зосереджені на йозі та енергетичній медицині, і сподівається, що ви приєднаєтеся до неї в цій подорожі.
Відкриття практики уважності у 1998 році не тільки змінило її життя, але й швидко переросло в професійний життєвий шлях. Її навчання та зосередженість з того часу полягали в тому, щоб пропонувати йогу та інтервенції на основі уважності групам та індивідам з метою допомогти людям створити більш радісне, здорове та значуще життя.
Після життя в Каліфорнії у свої 20 років, щоб «знайти себе», Лінн повернулася в своє рідне місто Колумбія, штат Міссурі, щоб отримати докторський ступінь з психології. Після отримання навчання як психолога здоров'я вона заснувала Центр практики уважності на кампусі Університету Міссурі у 2002 році для викладачів, персоналу та студентів. Її навчання в Центрі уважності в охороні здоров'я, медицині та суспільстві в Бостоні та як лідера спільноти Дхарми через Медитаційний центр Спіріт Рок у Каліфорнії стало основою її ранньої роботи. По дорозі вона викладала, розробляла та досліджувала інтервенції на основі уважності та йогу, спрямовані на стрес, біль, рак, депресію та харчування.
У 2007 році Лінн розробила десятитижневу програму під назвою «Їжте заради життя» (Eat for Life), яка допомагає людям налагодити кращі стосунки з їжею та своїм тілом. Дослідження програми було опубліковано в Американському журналі здоров'я (American Journal of Health Promotion) у 2014 році. Вона написала книгу «Рішення, засноване на уважності, для харчування» (The Mindfulness-Based Eating Solution) (New Harbinger, 2016), щоб запропонувати науково обґрунтовані практики з «Їжте заради життя» ширшій аудиторії. Протягом 15 років вона викладала живі онлайн-класи «Їжте заради життя» для широкої публіки через Zoom і навчала професіоналів по всьому світу викладати «Їжте заради життя» іншим.
У 2015 році Лінн була запрошена служити в раді Центру усвідомленого харчування (The Center for Mindful Eating), некомерційної організації, місією якої є навчання та служіння професіоналам, які працюють у галузі усвідомленого харчування. Вона була президентом з 2018 по 2022 рік.
Її остання книга, «Насолоджуйтесь кожним шматочком» (Savor Every Bite) (New Harbinger, 2021), пропонує 50 коротких розділів та вправи з уважності, які навчають вас жити та їсти усвідомлено, рухати своє тіло таким чином, щоб це було приємно, і жити з більшою легкістю та радістю.
Вона проводить щотижневі очні заняття з йоги Кріпалу в Yoga Sol у Колумбії, штат Міссурі, та онлайн-заняття з йоги енергетичної медицини (EMYoga), а також проводить йога-відступи в Pura Vida Retreat and Spa та Tierra de Suenos в Коста-Риці. Її викладання поєднує мудрість та ясність уважності з серцево-центрованими, медитативними аспектами йоги Кріпалу. Її улюблені девізи: «Якщо ви можете дихати, ви можете займатися йогою» та «Йога повинна бути приємною!» Вона любить викладати йогу та медитацію всім рівням учнів, незалежно від їхнього досвіду або фізичних можливостей. Її сертифікація з 200-годинної йоги пройшла через Центр Кріпалу в Массачусетсі, а сертифікація навчання EMYoga - з Лорен Вокер. Вона зараз працює над своїм навчанням на рівні 500 в Центрі Кріпалу в Леноксі, Массачусетс. Вона також зараз проходить навчання на сертифікат практика енергетичної медицини Едена.
Радість є великою частиною її духовної практики в традиціях йоги та буддизму, і ви можете побачити, як вона раптово вступає в спонтанний танець і сміх у будь-який момент. Вона відчуває уважність у своєму власному житті, займаючись йогою щодня (навіть у продуктовому магазині), роблячи довгі прогулянки та катання на велосипеді по Katy Trail, граючи на піаніно, шукаючи різноманітні кулінарні враження, дивлячись документальні фільми, займаючись садівництвом, проводячи час з сім'єю та друзями, та граючи з Чі Чі (її котом породи торті).